Jysk pokračuje v modernizaci své prodejní sítě

pátek, 19. dubna 2024, 14:25 Aktuality, Retail MediaGuru

Z celkového počtu 104 českých poboček zmodernizoval Jysk podle nového konceptu více než dvě třetiny z nich. 

Zdroj: Jysk

Zdroj: Jysk

Prodejce nábytku Jysk modernizuje svou prodejní síť. 76 z celkového počtu 104 obchodů na českém trhu už prošlo rekonstrukcí a jsou otevřeny dle nového konceptu. V průběhu loňského roku se realizovalo v České republice celkem 23 stavebních projektů, což představuje investice ve výši 110 milionů korun. Modernizace představuje jednu z největších investic v historii společnosti. 

„V Jysku věříme v potenciál kamenných prodejen a spolu s novým konceptem naplňujeme očekávání zákazníků na nákupní prostředí. Proto pokračujeme v rozšiřování a modernizaci naší prodejní sítě,“ říká Peter Brányik, generální ředitel pro Jysk Česká republika a Slovensko.

Store Concept 3.0 je koncept prodejny, který má zákazníkům nabídnout inspiraci díky modelovým pokojům, lehčí orientaci při nakupování a příjemnému prostředí s prvky skandinávského designu, jako je podlaha v dekoru světlého dřeva, bodové osvětlení a tlumené barvy.

Ve středu 17. dubna otevřel Jysk po přestavbě tři nové prodejny – ve Vyškově, Valašském Meziříčí a Ostravě. „První den jsme měli otevřeno už od osmi a obsloužili jsme téměř 800 zákazníků. Takto na začátku sezóny byl velký zájem o zahradní sortiment a už tradičně matrace, přikrývky a polštáře. Z menších věcí potom ručníky a dekorace,“ hodnotí průběh opětovného otevření Martin Kubík, distrikt manažer pro Jysk Česká republika.

-stk-